sâmbătă, 6 octombrie 2012

Joca de-a pictura - Horton Rower

Horton Rower - pictura cu accente psihedelice





Horton Rower este un artist newyorkez in varsta de 42 de ani care a adus libertatea culorilor lasandu-le sa exproreze singure lucrarea.



Dar despre ce este vorba? Despre simplitate. O pictura volumetrica in care culorile se preling vascos preluand controlul asupra artistului. Pare o joaca sa folosesti pahare de cafea ce au o viata de 5 minute dimineata si sa le permiti colebritatea.

Expozitie Holton Rower
The Hole NYC - 2012

Cum picteaza Horton Rower?

Nuante intense de culori acrilice aduse la o vascozitate ce le permite decizia de a se influenta in miscare una pe alta. Baza picturii este o suprapunere de cuburi de lemn. Totul de aplica central si repede pentru a descompune cu culoarea precedenta.

Efectul este unul psihedelic, viu si intens. Horton  isi considera lucrarile pictura pura si considera ca arta sa este un joc farte serios.



Puti incerca aceasta tehnica pe volume mai mici, pentru practica. Este un excelent exercitiu chiar si pentru copii pe volume mici, evident, o lectie scolara sau un workshop ar fi o practica buna.


De ce aveti nevoie:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GaleriArt.ro apreciaza dialogul civilizat si constructiv. Pastrati comentariile in limita subiectului la care fac referire. Aduceti argumente. Opinia dvs. pertinenta va fi de folos tuturor celor care o vor citi! Va multumim.