joi, 13 septembrie 2012

Batoane de culori in ulei OILBAR -Winson Newton



O noua metoda de a picta in ulei

 
Pictura in ulei nu este la indemana oricui. Presupune multa indemnare, rabdare, tehnica si de ce nu, chiar timp pana la finalizarea unei lucrari. 
 
O optiune practica este batonul de culoare in ulei. O noua metoda de a crea o lucrare in ulei ce nu presupune detalii sau combinatii de culori. Asta daca nu vei sa folosesti medii care sa iti permita folosirea metodei traditionale. Este o metoda buna pentru incepatorii picturii in ulei sau pentru cei care vor sa experienteze.
 
O aplicare dinamica iti va oferi profunzime si o experinta artistica cu adevarat unica, fiind atat de flexibila realizarea lucrarii.
 
Cel mai mare beneficiu al acestui baton de culoare este ca iti permite sa faci lucrari in aer liber, lucrari in ulei care sunt foarte dificil de realizat in mediu extren, daca esti un artist mobil.
 
Artists Oilbar de la Winsor este o culoare de ulei pentru artisti sub forma de baton ce au in compozitia lor pigmenti puri, extrafini si ulei de in. 
 
Consistenta sa permite aplicarea culorii de ulei direct pe panza din batonul Oilbar sau abordarea tehnicii de pictura traditionala odata ce se dilueaza cu medii pentru pictura in ulei.

Libertate

Artists Oilbar ofera o mare libertate artistilor ce pot schita si picta direct, fara intermediul pensulelor fiind un mediu unic de pictura deoarece ofera artistilor consistenta untoasa si bogatia culorii de ulei impreuna cu usurinta de a aplica direct vopseaua pe suportul de pictura.

Cele 35 de culori individuale sunt obtinute prin amestecul pigmentilor, uleiului si un amestec special de mai multe tipuri de ceara, (care se indeparteaza la fiecare utilizare cu ajutorul unei carpe inmuiate in terebentina). Culorile nu se usuca in aceasta forma si nu necesita o intretinere speciala. Pictura in ulei presupune multe "consecinte" neplacute, dar lucrul cu aceste batoane face diferenta la final. Oricat de boem par cativa stropi de culoare in jurul unui pictor, daca se intampla ca aceasta culoare sa fie in ulei, picatura deranjeaza, are consecinte. Batoanele sunt impecabile.

Tehnica 

Toate auxiliarele traditionale , precum uleiurile, solventii sau vernisurile sunt recomandate a fi folosite impreuna cu Artists Oilbar, la fel ca orice culoare in ulei obisnuita.
  
Folosirea acestor batoane de culori in ulei este atat de facila, versatila si placuta, jocul si arta imbinandu-se atat de placut. Poti aplica culoarea pe orice suprafata si o poti invalui fie prin consistenta sau o poti defini cu ajutorul pensulei, a cutitului de pictura sau a degetelor, chiar. Un amanunt deloc de neglijat, este timpul scurt de uscare fata de tehnica clasica in acre folosesti culori fluide in ulei. Se poate usca o lucrare chiar si in 4 zile, ceea ce pentru un artist nerabdator este incantator. 

Avantajele in arta

Pe scurt , atractia acestui baton de culoare este mare, oferind artistului mobilitate, bucuria de a lucra oriunde fara riscul binecunoscut al utilizarii culorilor traditionale in ulei care au nevoie de un regim special.
 
Set culori ulei sub forma de baton la 50ml- Winsor Oilbar -
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GaleriArt.ro apreciaza dialogul civilizat si constructiv. Pastrati comentariile in limita subiectului la care fac referire. Aduceti argumente. Opinia dvs. pertinenta va fi de folos tuturor celor care o vor citi! Va multumim.