duminică, 15 martie 2009

In acest week-end cumperi mai ieftin de la GaleriArt.ro

Comertul electronic este un comert de comoditate - au spus ei. Adica este pentru cei care stau confortabil in fotoliu, sorb tacticos din cafeluta, in vreme ce ecranul computerului ii invita dragastos sa adauge produsul in cos.

Mai usor de atat nu se poate, nu-i asa? Afara doar daca nu ai de ales dintre zeci de produse de acelasi fel, vandute in zeci de locuri diferite, cu diferente de pret uneori semnificative. De regula, o astfel de analiza comparativa iti ia mai mult de o ora iar comoditatea se transforma fie in plictiseala, fie in disperare...

Asadar, pentru a-ti usura decizia de cumparare, in acest week-end* vom reduce preturile cu 10%. Acum nu este numai comod, este si convenabil - nu-i asa?

Pentru a obtine aceasta reducere, retine Codul de Discount afisat in pagina produsului si foloseste-l in Shopping Cart, dupa adaugarea produselor dorite in cos. Nu uita sa apesi butonul de Actualizare pentru ca discount-ul sa se aplice la totalul comenzii.

*Aceasta promotie este valabila in perioada 13-16 Martie 2009.

Un comentariu:

GaleriArt.ro apreciaza dialogul civilizat si constructiv. Pastrati comentariile in limita subiectului la care fac referire. Aduceti argumente. Opinia dvs. pertinenta va fi de folos tuturor celor care o vor citi! Va multumim.